Twitter Instagram Facebook Mailchimp
Menu Sluiten

Winterarrangement

Kom genieten van de rust, ruimte en natuur in Friesland.

Meer informatie over: Corona veilig verblijf
Scroll

Geniet in Friesland

Kom genieten van de rust, ruimte en natuur in Friesland.

Heerlijk er even tussenuit met z’n tweeën of met het gezin? Geniet van onze prachtige locatie aan het water in het mooie watersportdorp Woudsend, te midden van de Friese meren en in de nabijheid van de bossen van het prachtige Gaasterland.

De ruimte is hier wijds, de rust maximaal. Geniet van een weekend vol heerlijke wandelingen, mountainbiken in het bos of ga golven op een van de twee prachtige golfbanen in onze omgeving.

Ontdek Woudsend

Bezoek de bijzondere nog werkzame molens in het dorp. De 300 jaar oude houtzaagmolen De Jager en korenmolen ’t Lam.
Loop de 11 stegentocht en leer meer over de rijke geschiedenis van Woudsend.

Willen jullie even het water op? Onze melkboot met schipper staat tot jullie beschikking om de wateren rondom Woudsend te verkennen.

Farm-to-table

Bij Omke Jan koken we van farm-to-table. Hiervoor werken nauw samen met de boeren, tuinders en vissers uit onze omgeving. Wil je meer weten over de boeren met wie wij samenwerken? Een bezoek aan onze boeren behoort ook tot de mogelijkheden. Bijvoorbeeld een bezoek aan Romke Schaap, melkveehouder, bij ons in het dorp. Of Freerk Visserman, 8e generatie palingvisser in Heeg.

Reserveer nu

Na een heerlijke dag buiten, strijk je neer op de bank voor de openhaard. Daarna serveren wij, coronaproof, een heerlijk 3-gangen diner.

Wil je maximaal komen genieten en er even heerlijk tussen uit zijn? Boek dan ons WINTERARRANGEMENT voor 1 of 2 nachten. Geniet van een heerlijk 3-gangen diner, kom tot rust in een van onze mooie kamers en begin de dag ’s ochtends met een uitgebreid ontbijt.

Prijs voor 2 personen bij 1 nacht vanaf €170

Boek nu