Twitter Instagram Facebook Mailchimp
Menu Sluiten

Omke Jan heeft plaats voor een pas afgestudeerde leidinggevende bediening of iemand met enige leidinggevende horeca-ervaring die zich verder wil ontwikkelen tot restaurantmanager.

Scroll

Traineeship tot Restaurantmanager

Sta jij aan het begin van je leidinggevende horeca-carrière  en ben je gek op alles wat met eten en drinken te maken heeft? Wil je niet alleen leuk aan het werk, maar vooral ook veel leren, jezelf ontwikkelen onder professionele begeleiding van onze bedrijfsleider Jesper van ‘t Westende?

Omke Jan heeft plaats voor een pas afgestudeerde leidinggevende bediening of iemand met enige leidinggevende horeca-ervaring die zich verder wil ontwikkelen tot restaurantmanager.

WAT GA JE DOEN

Je draait mee in de operatie van het restaurant en hotel.
Maar bovenal ga jij je onder begeleiding en coaching Jesper van’t Westende jouw managementvaardigheden en productkennis verder ontwikkelen.
Wij maken samen met jou een plan hoe jij je de komende 3 jaar wilt ontwikkelen binnen Omke Jan. Afhankelijk van jouw wensen en ontwikkeling kan dit ook betekenen dat je cursussen en trainingen gaat volgen.

Hoe zou jouw eerste jaar in het traineeship er uit kunnen zien:

  • Je leert een team aan te sturen als teamleider bediening/floormanager.
  • Je leert alles over het Omke Jan concept van eten en drinken en hoe je dat overbrengt op jouw collega’s en de gasten.
  • Je leert hoe je jouw team kunt enthousiasmeren.
  • Je leert bestellingen te doen en roosters maken.
  • Je werkt samen met de keuken en bent betrokken bij het samenstellen van menu’s en de wijn- en bierkaart.
  • Je leert alles over de producten, leveranciers en de boeren met wie wij samenwerken.

WIE BEN JIJ

Je bent uitstekende gastvrouw/gastheer met een oprechte interesse in eten en drinken.
En verder:

  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding;
  • Je vindt het leuk om leiding te geven;
  • Je bent mensgericht, je hebt oog voor je collega’s en de gasten.
  • Je werkt gestructureerd en bent ondernemend.
  • Je hebt gevoel voor het concept van Omke Jan;
  • Je wilt graag leren en bent gericht op continue verbeteren;

WIE ZIJN WIJ

Omke Jan is een boergondische ontmoetingsplek waar je kunt eten, slapen (5 hotelkamers) en beleven. Een moderne herberg verbouwd en ingericht door Piet Hein Eek. Omke Jan ligt op een unieke locatie aan het water in het Friese watersportdorp Woudsend. We zijn een seizoenbedrijf met ‘s zomers een andere werkdynamiek dan ‘s winters.

We werken direct samen met boeren, tuinders en vissers uit de nabije omgeving. Pure ambacht van farm-to-table: eten zonder fratsen en knetterlekker. We zijn een bedrijf met aandacht voor maatschappelijke ontwikkelingen rondom voedsel.
Onze kernwaarden zijn plezier, openheid en teamwork.
www.omkejan.nl

WAT BIEDEN WIJ JOU

Je komt te werken in een onderscheidende en vooruitstrevende horecaonderneming met een jong en enthousiast team waar volop ruimte is voor ontwikkeling.
Een contract op basis van een vast aantal uren, fulltime of parttime.
Reiskostenvergoeding.

PROCEDURE

Wil je meer weten, neem contact op met Nienke de Boer (mede-eigenaar Omke Jan) 06-54982428 of solliciteer direct met je CV en motivatie op nienke@omkejan.nl
Wij zijn benieuwd naar jou!

solliciteer