Wie zijn wij?
Jan Bles en Nienke de Boer zijn de eigenaren van Omke Jan.
Samen met een team van enthousiaste medewerkers zorgen wij dat iedereen zich welkom voelt bij Omke Jan.
Jan Bles en Nienke de Boer zijn de eigenaren van Omke Jan.
Samen met een team van enthousiaste medewerkers zorgen wij dat iedereen zich welkom voelt bij Omke Jan.
Het werken met lokale producten en het nauw samenwerken met de boeren uit onze omgeving haalt het beste in ons keukenteam naar boven.
Geniet van de prachtige pure smaken die de keukenbrigade op het bord serveert.
De kookfilosofie van Omke Jan is koken van farm-to-table. Eten zonder fratsen, maar knetter lekker. Ambachtelijk koken met producten rechtstreeks van de boeren uit de omgeving.
Wij willen terug naar de eenvoud en dat past ons goed. We zien ook dat er een grote behoefte is aan herkenbaar, eerlijk eten mét een fantastische kwaliteit. Die mooie uitdaging gaan wij graag aan.
Wij werken nauw samen met boeren uit de omgeving. Zo komen we niet alleen aan mooie producten, maar willen we ook zo veel mogelijk leren over hun manier van werken. Die kennis geven wij graag door. Daarom zetten wij ons bijvoorbeeld ook in voor voedselonderwijs voor kinderen.