Twitter Instagram Facebook Mailchimp
Menu Sluiten

Wie zijn wij?

Scroll

Wie zijn wij?

Jesper van’t Westende is de bedrijfsleider van Omke Jan

Samen met een team van enthousiaste medewerkers zorgen wij dat iedereen zich welkom voelt bij Omke Jan.

Onze chef-kok is Ruben Schippers.
Ruben staat dicht bij de natuur. Het werken met lokale producten en het nauw samenwerken met de boeren uit onze omgeving haalt het beste in hem naar boven.
Geniet van de prachtige pure smaken die Ruben samen met de keukenbrigade op het bord serveert.

Eenvoud

De kookfilosofie van Omke Jan is koken van farm-to-table. Eten zonder fratsen, maar knetter lekker. Ambachtelijk koken met producten rechtstreeks van de boeren uit de omgeving.
Wij willen terug naar de eenvoud en dat past ons goed. We zien ook dat er een grote behoefte is aan herkenbaar, eerlijk eten mét een fantastische kwaliteit. Die mooie uitdaging gaan wij graag aan.

Wij werken nauw samen met boeren uit de omgeving. Zo komen we niet alleen aan mooie producten, maar willen we ook zo veel mogelijk leren over hun manier van werken. Die kennis geven wij graag door. Daarom zetten wij ons bijvoorbeeld ook in voor voedselonderwijs voor kinderen.