Twitter Instagram Facebook Mailchimp
Menu Sluiten

Nieuws

Scroll

Junior sous-chef onderscheidende horecaonderneming

Omke Jan heeft plaats voor een kok die zich wil ontwikkelen tot junios sous-chef.

Omke Jan yoghurt

We hebben onze eigen yoghurt!

Omke Jan terras aan het water

Werkvakantie

Wil jij deze zomer werken op het leukste terras aan het water? En daarnaast lekker vakantie vieren?

Omke Jan terras aan het water

bijbaantje of zomerbaantje?

Ons leuke en gezellige team kan wel wat hulp gebruiken

Farmhouse food to go

elke zaterdag- en zondagmiddag op de kade

Leerling zelfstandig werkend gastheer/-vrouw

Omke Jan heeft een leerplaats voor een hardwerkende en leergierige leerling gastheer/-vrouw (niveau 3 BBL).

Leerling zelfstandig werkend kok

Omke Jan heeft een leerplaats voor een hardwerkende en leergierige leerling kok (niveau 3/4 BBL) .

gastkok Kees Elfring

Van Farm-To-Table met gastkok Kees Elfring

Van 30 september t/m 4 oktober.

Vegetarische Restaurantweek

We willen je laten zien, proeven en ervaren hoe fantastisch de groentekeuken kan smaken.

7 februari Eten en Bieren met Het Brouwdok

Bieren proeven, lekker eten, muziek, bierliefhebbers, aanschuiven, gezelligheid.