Twitter Instagram Facebook Mailchimp
Menu Sluiten

Eten met de boer

Een thema-avond in het teken van zuivel. Met o.a. een heerlijke kaasfondue.

Scroll

15 februari ETEN MET DE BOER: Zuivel

Deze thema-avond staat in het teken van zuivel.
We hebben een heerlijk menu samengesteld met de producten van twee boeren met wie wij samen werken: geitenboer en kaasmaakster Doetie Trinks en melkveehouder Romke Schaap.

Salade van geitenkaas met groene kool, rode biet en notencrème
***
Kaasfondue met winterse groeten en desembrood
***
Scone met clotted cream, perencompote en kaneelroomijs.

Doetie Trinks van Doetie’s Geiten maakt op haar kleinschalige geitenboerderij in Jubbega fantastische geitenkaasjes.
Romke Schaap is melkveehouder in Ypecolsga. Zijn melk wordt o.a. gebruikt voor het maken van kazen. Wij maken van zijn melk ons eigen boeren roomijs.
De boeren zijn deze avond zelf ook aanwezig.

Reserveren: reserveren@omkejan.nl of 0514-855026.
Aanvang: vanaf 18.30 uur.

 

reserveren