Twitter Instagram Facebook Mailchimp
Menu Sluiten

Omke Jan

Zakelijke ‘boergondische’ ontmoetingsplek waar je kunt eten & drinken, slapen en beleven.

Neem contact op met Nienke
Scroll

Zakelijk ontmoeten

Een teammeeting, MT overleg, heisessie op personeelsevent op een bijzondere locatie? Omke Jan, boergondische ontmoetingsplek aan het water in Woudsend waar je kunt eten, drinken, slapen en beleven. Door onze bijzondere ligging kunnen wij een uw personeel een geweldige teamdag bezorgen en de uitvalsbasis zijn voor een geweldig bedrijfsevent. Onze inspiratieruimte is een perfecte locatie, voor een directieoverleg of teammeeting. Een prachtige zaal achter het restaurant waar je in alle rust met elkaar kunt vergaderen, weg van alle waan van de dag.

Eten & drinken

Omke Jan houdt van lekker eten, zonder fratsen. In ons restaurant kun je daarom genieten van eerlijke gerechten. Eten dat herkenbaar is, bereid met zoveel mogelijk producten rechtstreeks van de boer uit de omgeving. De seizoenen bepalen wat de boeren leveren en dat is wat wij op tafel zetten. Oprecht en knetterlekker!

Slapen

Lekker blijven slapen? Dat kan! Onder de houten gebinten zijn vier royale gastenkamers en een sfeervolle studio ingericht, waar gasten van Omke Jan kunnen overnachten. Piet Hein Eek combineerde de luxe van eigentijds design met het tijdloze karakter van de oude boerderij. Kom heerlijk tot rust tussen de weilanden en geniet ’s ochtends van weidse uitzichten over het water en het dorp. Wil je als bedrijf na een personeelsevent blijven slapen of een tweedaagse meeting organiseren? Wij werken nauw samen met onze buren, Zeilschool Het Molenhuis. Voor groepen groter dan 10 personen kunnen wij bij Het Molenhuis terecht.

Beleven

Omke Jan ligt aan het water in Woudsend, tussen het Slotermeer en het Heegermeer. Geniet van de mogelijkheid om het water op te gaan met een zeilpraam, van de prachtige natuur en van een wandeling door het historische dorp Woudsend.

Eten, drinken en meer

Organiseer een personeelsbijeenkomst of bedrijfsevent bij Omke Jan. Niet alleen lekker eten en drinken, maar combineer dit met een activiteit. Wij brengen jullie graag in contact met een van de bedrijven met wie wij nauw samenwerken.

Zeilen

Ga met elkaar lekker het water op. Strijd met elkaar in zeilpramen op het Slotermeer om de Praamzeilbokaal. Liever geen wedstrijd maar genieten van de rust op het water, de schipper neemt je graag mee water op. Voor ervaren zeilers kan er ook voor valken gekozen worden. Sluit de dag af met een diner in het restaurant of kies voor een BBQ van de braai aan de waterkant.

11 Stegentocht

Dwaal door te stegen van het dorp, scan met je smartphone de QR codes en leer meer over de rijke historie van watersportdorp Woudsend. Combineer dit met een bezoek aan de nog werkende molens in het dorp: Houtzaagmolen de Jager en korenmolen ’t Lam.

Eten en vergaderen

Onze inspiratieruimte is een perfecte locatie, voor een directieoverleg of teammeeting. Een prachtige zaal achter het restaurant waar je in alle rust met elkaar kunt vergaderen, weg van alle wan van de dag. Groot verrijdbaar scherm, flipover en andere middelen zijn aanwezig. En natuurlijk verzorgen een héérlijke lunch of diner om de dag compleet te maken. Ook leuk om te combineren met praamzeilen of varen met een sloep op het Slotermeer.

Neem voor meer informatie contact op met Nienke de Boer: nienke@omkejan.nl of +31 (0)6 549 824 28