Twitter Instagram Facebook Mailchimp
Menu Sluiten

Omke Jan heeft een leerplaats voor een hardwerkende en leergierige leerling kok (niveau 3/4 BBL) .

Scroll

vacature leerling zelfstandig werkend kok

Ben jij leergierig en heb je interesse in ambachtelijk koken met producten rechtstreeks van de boeren uit de omgeving?

Heb jij interesse in een keuken waar het draait om pure smaken en ambacht? Koken van farm-to-table: eten zonder fratsen, maar knetterlekker?
Omke Jan heeft een leerplaats voor een hardwerkende en leergierige leerling kok (niveau 3/4 BBL).

WAT GA JE DOEN:
Je gaat de koks ondersteunen met het bereiden van gerechten. Wij maken veel gebruik van oeroude keukentechnieken braden in een houtoven, grillen op een hout gestookte braai, fermenteren en roken. Dit betekent dat je heel veel gaat leren over verschillende bereidingstechnieken.
Verder help je mee met alle werkzaamheden in de keuken; ontvangen en opbergen van bestellingen, contact met leveranciers en natuurlijk het schoonmaken van de keuken en de apparatuur.

Wij bieden jou de mogelijkheid om veel te leren en jezelf te ontwikkelen!

WIE BEN JIJ
Je vindt het leuk om in een open keuken te werken en dus ook contact te hebben met gasten.
Vanzelfsprekend heb je interesse in het culinaire concept van Omke Jan; koken zonder fratsen, van farm-to-table en koken volgens de seizoenen.

  • Je bent een harde werker en je wilt jezelf graag verder ontwikkelen.
  • Je bent nieuwsgierig en durft vragen te stellen.
  • Je bent sociaal, houdt van samenwerken en je werkt graag netjes.
  • Je volgt een koksopleiding BBL niveau 3-4.

WIE ZIJN WIJ
Omke Jan is een boergondische ontmoetingsplek waar je kunt eten, slapen (5 hotelkamers) en beleven. Een moderne herberg verbouwd en ingericht door Piet Hein Eek. Omke Jan ligt op een unieke locatie aan het water in het Friese watersportdorp Woudsend. We zijn een seizoenbedrijf met ‘s zomers een andere werkdynamiek dan ‘s winters.

We werken direct samen met boeren, tuinders en vissers uit de nabije omgeving. Pure ambacht van farm-to-table: eten zonder fratsen en knetterlekker. We zijn een bedrijf met aandacht voor maatschappelijke ontwikkelingen rondom voedsel.
Onze kernwaarden zijn plezier, openheid en teamwork.
www.omkejan.nl

WAT BIEDEN WIJ JOU
Je komt te werken in een onderscheidende en vooruitstrevende horecaonderneming met een jong en enthousiast team.
Je krijgt een goed salaris, reiskostenvergoeding en je deelt vanzelfsprekend mee in de fooi.

PROCEDURE
Wil je meer weten, neem contact op met Nienke de Boer (mede-eigenaar Omke Jan) 06-54982428 of solliciteer direct met je CV en motivatie op solliciteren@nienkedeboer.nl
Wij zijn benieuwd naar jou!

solliciteer