Twitter Instagram Facebook Mailchimp
Menu Sluiten

12 april was het zover

Een mooi moment ook om iedereen te bedanken die meegewerkt heeft aan het tot stand komen van Omke Jan.

Scroll

Omke Jan is officieel geopend

Wat is er veel gebeurd in de afgelopen maanden. Vanaf half maart zijn we open voor publiek. Een spannende tijd brak aan. Hoe gaat alles lopen en werkt het zoals we het met elkaar bedacht hebben?

Als dan de eerste reserveringen en aanvragen binnenkomen en het restaurant vol begint te lopen, voelt dat goed. Geweldig om mensen te laten genieten van alles wat Omke Jan te bieden heeft en ze weer blij de deur uit te laten gaan. Dit smaakt naar meer!

We gaan niet zomaar door, er hoort natuurlijk ook een officiële opening bij. Een mooi moment ook om iedereen te bedanken die meegewerkt heeft aan het tot stand komen van Omke Jan.

Woensdagmiddag 12 april was het zover. Voor de deuren van de boerderij werd koe Gelske ‘verkocht’ door de oom zegger van Omke Jan, Jan Bles Sr. en gedeputeerde van de provincie Fryslân, Johannes Kramer. De opening is een feit!
Kinderen van de basisschool uit Woudsend hielpen met het maken en ronddelen van de hapjes. En de boeren met wie wij samenwerken leverden hiervoor de producten aan.

We kijken terug op een geweldige eerste maand. We zijn trots op wat we met elkaar neergezet hebben. Natuurlijk zijn er nog punten van aandacht en zaken die verbeterd kunnen worden. Maar het begin is er. En bovenal zijn we trots op het team onder leiding van Annick en Daryanto. Geweldig hoe zij in korte tijd met elkaar zo’n goede prestatie hebben weten neer te zetten, fantastisch!

Een impressie van de officiële opening.