Twitter Instagram Facebook Mailchimp
Menu Sluiten

Bij de boer aan tafel

Graag laten wij jullie kennismaken met de boeren met wie wij samenwerken.

Scroll

Schuif bij de boer aan tafel

Graag laten wij jullie kennismaken met de boeren met wie wij samenwerken. Daarom organiseren wij op zaterdag 3 juni ‘Schuif bij de boer aan tafel’

Omke Jan staat voor eten zonder fratsen en dat knetterlekker! We proberen zoveel mogelijk de producten hiervoor uit de nabije omgeving te halen. Wie zijn die producenten van die prachtige producten en hoe werken zij?
Dat willen we graag delen.

Vanaf 16.00 zijn de boeren aanwezig en laten zij hun producten zien en proeven. Ze vertellen met veel liefde en enthousiasme meer over hun werk.

Chefkok Daryanto stelt voor die avond een speciaal 3 gangen boeren menu samen voor €32,50. Hierbij staan de producten van de boeren staan.
Wil je komen eten? Vanaf 18.00 uur schuif je bij de boeren aan tafel.

Kom genieten van alles wat de omgeving van Woudsend te bieden heeft en kom in contact met de boer, tuinder en visser.

Zien we jullie zaterdag 3 juni? Als je wilt blijven eten, reserveer dan tijdig je plek aan tafel op reserveren@omkejan.nl. We hebben maar een beperkt aantal plaatsen.

Op de foto’s van links naar rechts: Romke Schaap (melkveehouderij YpKo), Pytsje en Siebe Klaas Bokma (natuureiland de Gouden Boaiem), Freerk Visserman (beroepsvisser Heeg), Cees Noteboom (molen ’t Lam), Bartele Holtrop (Boer Bart)

We gaan de boeren ook op youtube introduceren. Klik hier voor de fimpjes op ons youtube kanaal.