Twitter Instagram Facebook Mailchimp
Menu Sluiten

Omke Jan heeft plaats voor een kok die zich wil ontwikkelen tot sous-chef.

Scroll

Vacature sous-chef ambachtelijke keuken

Ben jij die kok die toe is aan een volgende stap of nieuwe uitdaging?
Zoek je een fijne werkomgeving met super leuke collega’s en houdt je van ambachtelijk koken?
Dan hebben wij een toffe plek voor jou!

WAT GA JE DOEN

Als sous-chef ben je samen met de chef-kok en de rest van het keukenteam verantwoordelijk voor de culinaire uitvoering van het concept van Omke Jan.

  • Je helpt met het samenstellen van de menu’s, waarbij je ook samenwerkt met boeren, tuinders en vissers.
  • Je zorgt samen met de chef voor een duidelijke structuur en organisatie in de keuken. Je wordt er blij van als alles van mise-en-place tot en met de schoonmaak van de keuken goed georganiseerd is.
  • Je begeleidt leerlingen en stagiaires.
  • Bij afwezigheid van de chef-kok heb jij de leiding.

WIE BEN JIJ

Natuurlijk heb je ervaring als kok (en leermeester), maar daarnaast heb je interesse in leidinggeven. Het liefst heb je hierin al wat ervaring opgedaan. Je vindt het leuk om in een open keuken te werken en dus ook contact te hebben met gasten.

  • Je bent communicatief sterk, sociaal en je neemt initiatief.
  • Je kunt goed plannen en organiseren.
  • Je werkt graag samen en je vindt het leuk om te leren en jezelf verder te ontwikkelen.
  • Je houdt van de ambachtelijke keuken. Bereidingstechnieken als braden in een houtoven, grillen op een hout gestookte braai, fermenteren en roken vind je te gek.

 WIE ZIJN WIJ

Omke Jan is een boergondische ontmoetingsplek waar je kunt eten, slapen (5 hotelkamers) en beleven. Een moderne herberg verbouwd en ingericht door Piet Hein Eek. Omke Jan ligt op een unieke locatie aan het water in het Friese watersportdorp Woudsend. We zijn een seizoenbedrijf met ‘s zomers een andere werkdynamiek dan ‘s winters.

We werken direct samen met boeren, tuinders en vissers uit de nabije omgeving. Pure ambacht van farm-to-table: eten zonder fratsen en knetterlekker. We zijn een bedrijf met aandacht voor maatschappelijke ontwikkelingen rondom voedsel.
Onze kernwaarden zijn plezier, openheid en teamwork.

WAT BIEDEN WIJ JOU

Je komt te werken in een onderscheidende en vooruitstrevende horecaonderneming met een jong en enthousiast team.

  • Een goed salaris en bijpassende secundaire voorwaarden volgens de Horeca CAO, schaal 7: tussen € 2400 en € 3009 per maand, afhankelijk van ervaring.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Gezond personeelseten.
  • Gezellige uitjes met het team.
  • Ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij belangrijk, dus we investeren ook in jouw opleiding en training.

PROCEDURE

Wil je meer weten, neem contact op met Nienke de Boer (mede-eigenaar Omke Jan) 06-54982428 of solliciteer direct met je CV en motivatie op nienke@omkejan.nl
Wij zijn benieuwd naar jou!

solliciteer